Вітаємо переможців та учасників інтерактивного онлайн-квесту до Дня української писемності та мови


В ній душа Шевченкова й Лесина,
І Франкова у ній душа.
Дорожи українською мовою,
Рідна мова – основа життя.
Хіба мати бува примусовою?
Непутящим бува дитя!
Дмитро Білоус

 Якщо незалежність, соборність, свобода - серце держави, то мова - це її кров, це те, що наповнює життям океан рідного народу, творить його духовні острови, дарує сили і звитягу, об'єднує через віки минуле із сьогоденням, надихає творити майбутнє. Цьогоріч уперше День української писемності та мови  відзначався 27 жовтня. 

До Дня української писемності та мови фейсбук-група "Сучасна вчительська" вже вп'яте провела інтерактивний онлайн-квест. У цьому заході учні мали чудову нагоду зануритися в атмосферу захопливої мовної гри, розвивати свою ерудицію, знайомитися з новими суперкрутими технологіями.

Завдання інтерактивного онлайн-тесту виконує

учениця 6-Б класу Черната Даринка

 Історія України, її минуле й сьогоднішнє лихоліття укотре переконують нас, що знання рідної мови - це основа національної свідомості та ключ до збереження та розвитку нашого державотворчого та культурного макрокосмосу.

Інтерактивний онлайн-квест сприяє залученню до вивчення мови всіх, хто прагне поглибити свої знання, та плекає відчуття гордості за нашу українську мову, розуміння того, що саме від нас залежить її майбутнє, а відтак - і доля України.

Серед 1355 учасників квесту - 38 учнів Літинського ліцею - ОЗЗСО №2. Із них 18 здобули дипломи І - ІІІ ступенів, 20 - сертифікати учасників.

Дипломами І ступеня нагороджені

учні 6-Б класу Афанасьєва Наталія, Бевз Максим, Гультяєва Марія, Кобель Сергій, учениця 8-В класу Кіндзерська Єлизавета.






Дипломами ІІ ступеня нагороджені

учні 6-Б класу Расторгуєв Ілля, Романець Денис, Сільченко Крістіна, Черната Дарина, Чернятинська Анастасія;

учениця 8-Б класу Бондар Софія;

учні 8-В класу: Гребенюк Дар'я, Лівар Анна, Осіпчук Кіра.









Дипломами ІІІ ступеня нагороджені

учні 8-Б класу Волинець Дар'я, Літовкіна Софія;

учні 8-В класу Бабич Софія, Зелінський Артем.




Активними  учасниками інтерактивного онлайн-тесту стали ще 20 учнів нашого ліцею, вони отримали сертифікати:
учні 6-Б класу Камінна Ліза, Романенко Олександра, Сап'яник Валерія, Стогній Данило, Науменко Оксана, Брилянт Дмитро, Мазур Іван;
учень 8-В класу Старовий Олександр;
учні 8-Б класу Байдюк Дмитро, Буран Ангеліна, Голуб Галина, Гончарук Іван, Гуренко Поліна, Карабуля Олександр, Клінковська Олександра, Колісник Аріна, Ніколаєнко Максим, Ткачук Валерія, Ткачук Назар.






















Тож щиро вітаю всіх активних і креативних, розумних і наполегливих учасників інтерактивного онлайн-тесту до Дня української писемності та мови💙💛

Наполегливо вивчайте, цінуйте та бережіть найбільший скарб нашого народу - його чудову й мудру, прекрасну й милозвучну, вічно молоду й величну УКРАЇНСЬКУ МОВУ💙💛

Бажаю щасливого дитинства, мирного світлого неба, яскравих зірок, любові, віри, оптимізму, Перемоги України, нових досягнень і звершень💙💛


Коментарі

  1. Відповіді
    1. Дякуємо! Це був наш перший досвід в інтерактивному онлайн-квесті до Дня української писемності та мови. Діти дуже старалися!!!

      Видалити

Дописати коментар

Популярні публікації