День читання книг





Книги – морська глибина:
Хто в них пірне аж до дна,

Той, хоч і труду мав досить.

Дивнії перли виносить. 

Іван Франко

     6 вересня - День читання книг. Вони наші давня друзі та порадники, роль яких у житті людини важко переоцінити. Адже саме книга може і навчити, і порадити, і розвинути, і  надихнути, і підбадьорити,  і розважити, і заспокоїти, і розрадити, і спонукати до змін. Усе це може статися лише тоді, коли ви берете до рук друковані "дивнії перли" і починаєте ЧИТАТИ! 
     Цікаво, що цього ж дня традиційно проводиться День боротьби з прокрастинацією. Прокрастина́ція (від англ. procrastination - затримка, відкладання; від лат. cras - завтра або crastinus - завтрашній і лат. pro - для, заради) - схильність до постійного відкладання важливих і термінових справ, що призводить до життєвих проблем та негативних психологічних станів.
     Тож не відкладаймо на завтра чи на потім свою зустріч із книгами, берімо до рук, читаймо для себе чи для своїх рідних і друзів, повернімо КНИГУ в родинне коло - і життя посміхнеться, заграє різними барвами, збагатиться знаннями, почуттями, емоціями, розширить кругозір і збагатить духовно! 

Коментарі

Популярні публікації