1 вересня - День знань


 

Дорогі діти, батьки, друзі!

      Щиро вітаю вас із початком нового 2023/2024 навчального року. 

     У непростий і тривожний, воєнний час ми зустрічаємо це мирне і гарне свято, причетним до якого є, напевно, кожна українська родина. Діти, братики, сестрички, а з часом і внуки, учителі, мудрі наставники і провідники в Країну знань - це ті найрідніші яскраві пазлики, із яких складається щороку веселкова шкільна родина, запрошуючи на свято Першого дзвоника всіх рідних і близьких.

     Цьогоріч ми також відзначили, попри надскладні умови, цей світлий день, що знаменує собою початок нового шкільного життя для першокласників, або його продовження для учнів 2-8, 10-их, або ж зустріч зі школою в останній випускний рік для 9, 11-их класів.

     Дорогі діти! Сподіваюся, що ви підросли, подорослішали, змужніли за це літо, набралися сили та здоров'я, загартували силу духу і визначилися зі своїми планами на новий навчальний рік. На вас чекають дуже цікаві, суперсучасні, інтерактивні уроки та конкурси, олімпіади, конференції та дослідницькі роботи, креативні проєкти і творчі змагання. Усе: нові знання, можливості, досягнення, перемоги - у наших із вами руках! І хоч проводити заняття ми будемо дистанційно, щиро вірю, що не за горами той час, коли ми зустрінемося у світлих класах рідного ліцею, який уже засумував за вашим радісним сміхом і нестримним живим рухом. Звичайно, це стане можливим лише тоді, коли закінчиться війна, дай Бог, щоб це сталося якнайшвидше!

     Тож бажаю вам, дорогі діти, шановні батьки, щирі друзі, щасливого мирного нового навчального року! Зичу нових відкриттів, цікавих уроків, креативних проєктів, а ще сили духу, віри в себе, наполегливості, серйозного ставлення до навчання та бажання вчитися, яке допоможе нам у єдності та взаємодопомозі подолати всі труднощі воєнного часу та недоліки дистанційного навчання. 

              Радісних і спокійних днів і ночей, щастя, добра,                радості, благополуччя, миру і ПЕРЕМОГИ            рідній Україні💙💛


Коментарі

Популярні публікації