Наша мрія - успішна і вільна Україна

 Цьогоріч, ще до початку російсько-української війни, кафедра міжнародних економічних відносин та маркетингу Львівського національного університету природокористування організувала Всеукраїнський конкурс есе  “Моя мрія – успішна країна”. На конкурс було подано  понад 200 робіт із 22 областей України та навіть з Болгарії. 

 Конкурс проводився серед учнів 11-их класів закладів загальної середньої освіти, спеціалізованих шкіл, гімназій, ліцеїв і студентів коледжів за наступними (орієнтовними) темами:

Що означає бути європейцем?
Вплив інтернету на людину та суспільство.
Що обереш ти: розвиток своєї громади (міста, села) чи пошук чогось кращого? 
Моя громада - найкраща громада.

Учні 11-их класів Літинського ліцею ОЗЗСО №2 активно долучилися до конкурсних змагань, адже проблематика творів актуальна та цікава. Теми, які вони обрали для есе, свідчили про їхню активну громадянську позицію, занепокоєння глобальними проблемами сьогодення, бажання спробувати свої сили у Всеукраїнському творчому конкурсі, повправлятися в написанні формального (критичного) есе.
У зв'язку з воєнними діями в Україні результати конкурсу були оголошені не в березні, як було заплановано спочатку, а в кінці червня. Нагородження переможців транслювалося із музею Степана Бандери ЛНУП  30.06.22  через платформу Zoom.
 І лише нещодавно ми отримали сертифікати учасників конкурсу. Звичайно, прикро, що не здобули призових місць, але сама участь у конкурсі для моїх учнів уже стала перемогою для кожного. Вітаю активних учасників конкурсу “Моя мрія – успішна країна” - Пушкар Наталію, Романець Катерину, Кирильчук Марію, Побережну Дарію, Ковальчука Івана!!!
Щиро дякую за активну участь у конкурсі, вітаю, дорогі випускники, і сподіваюся, що ви, дійсно, докладете максимум зусиль, щоб мрія кожного про мирну, успішну, європейську державу стала дійсністю, утілилася в реальне життя.
Щиро бажаю вам, дорогі діти, мирного неба над головою, світлої високості думок і планів, крилатої мрії та незнищенної віри в перемогу рідної, найкращої у всьому світі України!

Коментарі

Популярні публікації