Шкільна дистанційна Олімпіада Весна – 2022

 Шкільна дистанційна Олімпіада Весна – 2022   https://vseosvita.ua/olympiad/s30

Мета: активізувати пізнавальну діяльність та навчальну мотивацію, узагальнити набуті теоретичні знання і закріпити пройдений матеріал.

Шкільна дистанційна Олімпіада Весна – 2022 💚— цікавий інтерактив для сучасного учня. Національна освітня платформа "Всеосвіта" пропонує повторити матеріал, вивчений протягом навчання, узагальнити набуті теоретичні знання й закріпити пройдений матеріал і підготуватися до вивчення нового. Завдання розроблені кращими методистами країни відповідно до  вимог  шкільної програми.

   Попри війну та намагання знищити або поневолити нашу рідну землю,  кожного з нас, ми будемо робити все можливе, щоб українські школярі мали можливість навчатися. Так, поки що дистанційно, але я вірю, дорогі наші діти, що скоро ми зустрінемося в класах рідного ліцею і привітаємо один одного з ПЕРЕМОГОЮ💙💛 Ми будемо навчатися у своїх найкращих УКРАЇНСЬКИХ школах, брати участь у ВСЕУКРАЇНСЬКИХ і міжнародних змаганнях і неодмінно перемагати!   


Дорогі діти! Раджу взяти участь у Всеукраїнській шкільній дистанційній ОЛІМПІАДІ Весна 2022 кожному , адже це унікальна можливість у нинішніх умовах перевірити власні сили, виявити цілеспрямований характер, волю до перемоги та  продемонструвати реальний рівень своїх знань із різних предметів, зокрема із української мови та літератури, й отримати гарантовані нагороди: дипломи й сертифікати для всіх учасників, електронні подарунки. 

Щиро бажаю МИРУ й ДОБРА у рідній і найкращій, вільній і незалежній УКРАЇНІ💙💛 

Коментарі

Популярні публікації