Вітаємо переможців VIII Всеукраїнської інтернет-олімпіади «На Урок» (Зима 2021).

Безкоштовні інтернет-олімпіади «На Урок» — цікавий інтерактив для сучасного учня та зручний інструмент контролю знань школярів для вчителя.
Освітній проєкт "На Урок" пропонує повторити матеріал, вивчений протягом навчального року, та підготуватися до вивчення нового, оскільки містить і випереджувальні завдання. Вони розроблені методистами відповідно до  вимог шкільної програми.

     Такі олімпіади суттєво відрізняються від типових конкурсних заходів, тому що створюють рівні умови для всіх учасників. Не потрібно нікуди їхати, йти, спеціально готуватися до олімпіадного випробування. Удома, в зручній для вас обстановці, або в класі разом із однокласниками - ці завдання ви можете виконати будь-де, аби було бажання та доступ до мережі. Це унікальна можливість перевірити власні сили, виявити та  продемонструвати реальний рівень своїх знань та отримати гарантовані нагороди.

ПЕРЕМОЖЦІ VІІІ Всеукраїнської олімпіади "На Урок" (Зима 2021) з української мови та літератури:

- Дубова Софія, учениця 10-А класу, ДИПЛОМ І ступеня;

- Пушкар Наталія, учениця 10-А класу, ДИПЛОМ ІІ ступеня;

- Романець Катерина, учениця 10-Б класу, ДИПЛОМ ІІІ ступеня;

- Іванік Юлія, учениця 10-А класу, ДИПЛОМ ІІІ ступеня;

- Кропивлянська Вікторія, учениця 10-А класу, ДИПЛОМ ІІІ ступеня.

 Сертифікатами учасників VІІІ Всеукраїнської олімпіади "На Урок" (Зима 2021) з української мови та літератури нагороджені учень 11-Б класу Вітовський Сергій та учениця 9-А класу Маковійчук Руслана. 

Щиро вітаємо всіх учасників і переможців інтернет-олімпіади та бажаємо подальших перемог і звершень у всіх ваших творчих і навчальних починаннях. Нехай дух змагань, віра у власні сили, підтримка вчителів і друзів, грунтовні знання та компетентності, отримані в рідній школі,  допомагають вам долати будь-які перешкоди і сміливо торувати свій шлях до мрії. 

Коментарі

Популярні публікації