Проєкт - мультимедійна презентація «Школа майбутнього»

Дорогі діти! Підходить до завершення ще одна вивчена нами тема  - "Числівник". Математика, добра подруга української мови, була частим гостем у нас на уроках)))

 Пригадаймо висловлювання французького письменника Віктора-Марі Гюго: 

Дух людський відкривається ТРЬОМА ключами.

 Це - число, літера, нота.

А Павло Загребельний, яскравий і залюблений у диво представник української літератури, розвинув думку далі:

Знання, думки, мрії - все тут.

В числах - знання, в літерах - думки, в нотах мрії.

 Стало доброю традицією по завершенню  кожної теми, узагальнюючи вивчене з розділу, виконувати проєктну роботу.

Тож яка вона, школа вашої мрії? Починаючи вивчати розділ "Числівник", ми ставили перед собою завдання вивчити цю надзвичайно серйозну, самодостатню, інколи примхливу частину мови, щоб уміти правильно, доречно  використовувати всі її багатства. Саме ці знання та вміння вам треба проявити, готуючи презентацію. Ви можете підготувати індивідуальний проєкт або працювати в команді, обирайте формат, який вам подобається більше!  І пам'ятаймо: "у числах - знання, у літерах - думки, в нотах - мрії". Нехай ваші мрії будуть крилаті й обов'язково здійсняться!!!

Як виглядає школа майбутнього, де побудована, із яких матеріалів, на скільки поверхів? Хто і як у ній навчається?  У школі майбутнього який графік роботи, скільки тривають уроки? Чи, можливо, уроків уже не буде? Не стримуйте своїх мрій! Проєктуйте, малюйте, програмуйте. КРЕАТИВТЕ!!!

Незмінна наша помічниця, інтерактивна дошка Padlet, із нетерпінням і творчим неспокоєм в очікуванні справжнього дива - ваших, дорогі шестикласники, мультимедійних презентацій "Школа майбутнього". 


Made with Padlet

Коментарі

Популярні публікації