Проєктна робота "Перлини ЛЕКСИКОЛОГІЇ і ФРАЗЕОЛОГІЇ" на уроці української мови в 6-Б класі

Як стрімко збігає час! Здається, лише нещодавно був початок нового навчального року, а вже підходить до завершення вивчення ще однієї теми з української мови в 6-Б класі - "Лексикологія. Фразеологія".
Традиційно в класі перед контрольною роботою учні презентують свою самостійну проєктну діяльність, яка покликана розвинути інтерес до обраної теми, навички самостійної дослідницької роботи, сприяє якісній цифровізації освіти. Проєкт - це інтелектуальна творчість,  симбіоз теорії та практики. 
Сьогоднішній урок-захист проєктних робіт став справжнім святом талановитих і креативних, відповідальних і самодисциплінованих, активних і цілеспрямованих. Тож вітаю вас, дорогі мої учні, із успішною презентацією на уроці української мови у творчому тандемі з  чарівною дошкою Padlet - нашою незмінною суперпомічницею)))
Чернятинська Анастасія розповіла про загадкові пароніми за допомогою коміксів
Брилянт Дмитро обрав об'єктом свого дослідження тему "Антоніми"

Бевз Максим упевнено віднайшов перлини фразеології


Сільченко Христина розкрила таємниці неологізмів


Учні 6-Б класу захоплено слухають своїх однокласників і вітають оплесками вдалі виступи)))

Романець Денис дослідив джерела українських фразеологізмів


 Черната Дарина розкрила загадку українських паронімів

Науменко Оксана написала твір про країну Лексикологію




Дякую, дорогі діти, за прекрасну підготовку до уроку, серйозне виконання проєктних робіт, вдалий захист-презентацію. Наша робота триває, попереду зйомка рекламних роликів на тему "Нові слова" або "Перлини фразеології". Бажаю успіхів і творчих злетів, перемог і прекрасних відчуттів "бутинасьомомунебі" від вдалих  виступів та аплодисментів вражених однокласників💖💖💖
 

Коментарі

Популярні публікації