Пробне ЗНО 2020 🔥 Розбір завдань з мови та літератури



Онлайн тест пробного ЗНО-2020 з української мови


На сайті «ЗНО онлайн» розміщено тест пробного зовнішнього незалежного оцінювання 2020 року з української мови та літератури.
Завдяки онлайн сервісу всі майбутні учасники ЗНО можуть безкоштовно пройти тест, що був запропонований для виконання учасникам пробного ЗНО у понеділок 15 червня. В онлайн тесті використані завдання тестового зошиту, що отримали учасники пробного ЗНО.
Спосіб виконання всіх завдань у запропонованому тесті максимально наближений до реального тесту, а форма відповіді відповідає виду, що пропонується абітурієнтам у бланку відповідей під час проходження реальних тестів ЗНО.
Окрім того, кожне завдання тесту містить правильну відповідь на нього. Відповіді надані фахівцями сайту Освіта.ua. Офіційні відповіді, затверджені УЦОЯО, будуть розміщені на сайті після 19 червня 2020 року.
Загальна кількість завдань тесту з української мови і літератури – 58, на їх виконання учасникам буде відведено 180 хвилин.

Максимальна кількість тестових балів, яку може отримати учасник ЗНО з української мови, правильно виконавши всі завдання №1-33 та №58, що будуть зараховуватися як державна підсумкова атестація, дорівнює 68 тестовим балам.
Максимальна кількість тестових балів, що може отримати учасник тесту з української мови та літератури, дорівнює 104 балам.
Окрім тесту пробного ЗНО 2020 року, на сайті також пропонуються всі інші онлайн-тести з української мови та літератури, що були запропоновані для виконання абітурієнтам починаючи з 2009 року.
Для отримання інформації про проведення зовнішнього незалежного оцінювання та вступної кампанії в 2020 році приєднуйтесь до груп Абітурієнт та Освіта.ua у Facebook.

Коментарі

Популярні публікації