Творча майстерня. Відеотвір - нова форма дистанційного навчання.

Шановні старшокласники!

      Нові реалії життя, незвичайні умови, у яких вам доводиться закінчувати школу, серйозні виклики, що їх робить нам усім ситуація у світі, - усе це не привід сидіти склавши руки й очікуючи швидкого покращення своїх знань і рівня навчальних досягнень, умов власного           ісування   та повернення до звичайного режиму роботи організацій, установ, закладів освіти.
          ДПА та ЗНО в 11-их класах ніхто не відміняв, вони просто відтерміновані на певний час. Тож використаймо цю можливість для самоосвіти, для роботи над тими темами, які за певних причин були пропущені, для виконання тих завдань, які ви відкладали на потім. Працюймо сьогодні, долаймо ці тимчасові труднощі, знаходьмо нові способи комунікації вчитель-учень, здаваймо усні творчі роботи по-архісучасному, по-креативному. Я вірю, що разом ми подолаємо всі перешкоди та серйозно підготуємося до іспитів, а головний і найважливіший іспит - то ваше майбутнє. Нехай воно буде щасливим у здоровій і мирній Україні!!!
           До вашої уваги усна відеодоповідь у форматі власного висловлення на ЗНО з української мови та літератури на морально-етичну тему у виконанні учениці 11-А класу  Кулик Світлани.




        А що думаєте з цього приводу ви? Яка ваша точка зору на цю важливу тему?

Коментарі

  1. Гарна відповідь на таку тему👍 Аргументи досить влучні! Кожен у цьому світі народжується, знаходить своє місце; має принести користь суспільству, продовжити рід. Нічого ж не зникає безслідно, після нас будуть ще сотні тисяч нових життів. Світ не стоятиме на місці разом з нами, для кожного свій час! Можливо, цей вірус змусить нас цінувати те, про що ми забуваємо кожного дня! Потрібно жити тут і зараз💛

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

Популярні публікації